Luontuvaa luontoalan palvelua

 Järjestämme itse sekä yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa koulutuksia, kursseja ja asiantuntijaluentoja erilaisista luontoon liittyvistä asioista. Tilaa meiltä vaikka villiyrttikävely yrityksesi virkistyspäivään tai luonnonmateriaaleista toteutettava askartelutuokio lapsesi syntymäpäiväjuhliin. Oletko miettinyt miten pihasi pihlajanmarjat voisi hyödyntää tai mitä sieniä lähimetsästäsi löytyy? Mietitään yhdessä sinulle, yrityksellesi tai yhteisöllesi sopiva kurssi.

Tarjoamme luontoalan palveluita myös viittomakielellä!

 Luontuvan Suvi on toiselta ammatiltaan luonnonvaratuottaja sekä yrtti- ja sienineuvoja. Luonnonvaratuottaja kerää luonnosta vastuullisesti ja kestävällä tavalla marjoja, sieniä, villiyrttejä, puiden lehtiä ja oksia ja valmistaa niistä syötävää, juotavaa, käsitöitä ja luonnonkosmetiikkaa. Villiyrteistä yksi Suvin suosikki on nokkonen. Se ei ole rikkakasvi, vaan sisältää monia tarpeellisia ravintoaineita. Esimerkiksi nokkonen sisältää C-vitamiinia yhdeksän kertaa enemmän ja rautaa seitsemän kertaa enemmän kuin pinaatti. Superfoodia oikeastaan! Nokkosen pistämistäkään ei tarvitse miettiä, sillä ryöppäämällä tai kuivattamalla pistäminen häviää. Käsittelyn jälkeen nokkosta voi pilkkoa mukaan ruoka-annoksiin. Muita erinomaisia villiyrttejä ovat muun muassa siankärsämö ja vuohenputki.

KOULUTUKSET JA TAPAHTUMAT

Järjestämme itse sekä yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa koulutuksia ja tapahtumia. Katso missä olemme mukana!

ANNA PALAUTETTA

Palautteesi on meille tärkeä väline kehittyä edelleen! Kerro lomakkeella mitä teimme oikein ja missä on vielä kehitettävää. 

Kiitos!

Thanks! Message sent.

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle