Luontuvaa tulkkauspalvelua

Kenelle?

Tarjoamme viittomakielen ja viitotun puheen tulkkauspalvelua kuuroille henkilöille. Luontuva on Kelan sopimuskumppani tulkkauspalvelun tuottamisessa 1.1.2018 lähtien, joten tulkkauspalvelun käyttäjäasiakkaan tulee tehdä tilaus Kelan välityksen kautta. Viranomaiset voivat tilata meiltä tulkin hallinto-ja potilaslain mukaisesti ottamalla meihin suoraan yhteyttä. Myös kunnat, kaupungit, liitot, yhdistykset, yritykset sekä muut tahot voivat ostaa tulkkauksen erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. 

  

Mitä?

Tarjoamme tulkkauspalvelua asioimistilanteisiin, kuten lääkärissä käynteihin, työpaikan palavereihin, koulun kevätjuhliin, retkiin tai vaikka ratsastustunneille.  

 

Tarjoamme myös opiskelutulkkausta, josta meillä on usean vuoden kokemus. Meiltä löydät tulkin niin lukioon, luontoalalle kuin lähihoitajakoulutukseenkin. Ohjeet opiskelutulkin hakemiseen löytyvät täältä.

Harjoitteluun Luontuvaan?

Luontuva ei valitettavasti voi tällä hetkellä vastaanottaa harjoittelijoita. 

Suvi
Raitio-Virtanen

Koulutusviittomakielen tulkki (AMK) vuodesta 2005 ja viittomakielen tulkki (YAMK) vuodesta 2013.

Toimialue: Pääasiassa Varsinais-Suomi ja osa Satakunnan alueesta, tarvittaessa muu Suomi ja ulkomaat 

Kielitaito:Suomi (äidinkieli), englanti ja ruotsi (oppitunnit)

Työkokemus: Asioimistulkkaus sekä opiskelutulkkaus (mm. lukiot, puu- ja metalliala, elintarvikeala, lähihoitajakoulut)

Erityisosaaminen: Toiselta ammatiltani olen luonnonvaratuottaja ja yrtti-ja sienineuvoja. Olen suorittanut psykologian perusopinnot ja osan aineopinnoista sekä hygieniapassin. Harrastan joogaa sekä erilaisia käsitöitä. Toimin varapuheenjohtajana Luontotaitajat ry:ssä. Olen perehtynyt hieman myös ohjelmistojen koodaukseen. 

Kelan hyväksymä tulkki 1.1.2018 lähtien

Palautteesi on meille tärkeä väline kehittyä edelleen! Kerro lomakkeella mitä teimme oikein ja missä on vielä kehitettävää. 

Kiitos!

ANNA PALAUTETTA

Olemme vastaanottaneet viestisi. Kiitos!